Pokličite nas: 031 265 491

Dejstva

Ali veste, da je prvo vratno vretence ATLAS (C1) pri skoraj vseh ljudeh (98%) zamaknjen? Takšno stanje lahko privede do velikega števila fizičnih in psihičnih težav in obolenj. Kar pa lahko sedaj spremenimo!

Rešitev je odkril René-Claudius Schümperli, Švicar, ki je tudi sam utrpel boleč izpah (luksacijo) atlasa. Med leti 1993 in 1996 je razvil revolucionarno metodo, ki vrne atlas nazaj v njegovo pravilno lego.

AtlasPROfilax dejstva

Model na sliki prikazuje na levo stran rotiran atlas (lahko je tudi v desno). Vidimo lahko, da atlas v napačni legi povzroča, odvisno od rotacije, zmanjšanje odprtine (foramen magnum) lobanje in hrbtenice.

Hrbtenjača, razni živci in živčne poti so s tem pod stalnim pritiskom. Hkrati so stisnjene – in to vedno zaradi rotiranega atlasa – vertebralne arterije, karotida, jugularni veni in limfne poti. Kar pomeni motene informacije po živčnih poteh in zmanjšano cirkulacijo v možgane.

Atlas ima nalogo da nosi lobanjo in je odgovoren za položaj, ravnotežje in motoriko hrbtenice ter skeleta. Ko se zamakne, povzroči težke motnje in spremembe v drži telesa. Nenehni pritisk na hrbtenjačo, možganske živce, krvne žile in limfne poti povzroča težke telesne in psihične motnje, tegobe, bolezni in odvisnosti.

Položaj, ravnotežje in upravljanje

AtlasPROfilax - položaj, ravnotežje in upravljanje

Ko atlas ni več v pravilni legi lahko nastanejo težave in bolezni kot so glavoboli in bolečine v tilniku, tog vrat, migrene, bolečine v vratni, prsni ali ledveni hrbtenici, poškodbe diskov, skolioza, zgrbljenost (kifoza), ukleščeni možganski in hrbtenični živci, različna dolžina nog zaradi poševne lege medenice, bolečine v kolkih, kolenih, spuščena stopala itd.

Vse počiva na atlasu

Atlas ne nosi samo glave, ampak je tudi odgovoren za položaj hrbtenice in skeleta, ravnotežje in motoriko telesa. Ko se zamakne, povzroči motnje v mišicah in spremembe v drži telesa. Konstantni pritisk na hrbtenjačo, možganske živce, krvne žile in limfne poti povzroča motnje v psihičnem in fizičnem počutju, bolezni in večjo nagnjenost k odvisnosti.

Rotirana in poševna medenica

Zamaknjen atlas povzroči rotacijo medenice in nepravilno držo telesa (skolioza in izravnana ledvena lordoza). Kar privede do napačne razporeditve sil na kolčna in kolenska sklepa in lahko čez čas povzroči nastanek artritisa in artroze. Prav tako se lahko pojavijo kronična utrujenost mišic, ploski stopalni lok, hoja navznoter…

Po tretmaju

Priporočljivo je pomagati telesu pri samozdravljenju z masažami v področju tilnika in hrbta ter spodbujati mišice z toploto (gretje z termoforjem, kremami, IR lučjo, grelnimi blazinami…) Človeško telo začne delovati bolje, tako da imajo vsa zdravljenja in terapije zaradi pravilnega položaj atlasa veliko večji učinek. Pomembno je, da pomagamo mišicam, da ponovno osvojijo maksimalno sproščenost in razteznost.

AtlasPROfilax tretma

Seveda moramo poudariti, da se regeneracija telesnih celice in organov ne more zgoditi čez noč. Po naravnavi atlasa z metodo – AtlasPROfilax® vsak organizem odreagira drugače. To je odvisno od psihičnega in fizičnega stanja osebe.

Čeprav se pri mnogih ljudeh hitro pokaže izboljšanje zdravstvenega stanja, morajo nekateri imeti več potrpljenja. Še posebej, če njihov organizem prej ni delal s polno zmogljivostjo in so imeli kopico težav.

AtlasPROfilax® metoda je naravna, osupljivo učinkovita, nemedicinska metoda za samozdravljenje in preprečevanje nastajanja tegob in težav.

Atlasprof ni zdravilec! In ni odgovoren za reakcije, ki se lahko po tretmaju pojavijo v vašem telesu—te so posledica samozdravljenja VAŠEGA telesa zaradi polnega in nemotenega delovanja VAŠIH možganov, novega položaja mišic in sklepov, ki odgovarjajo za vaše zdravstveno stanje.

Izvedba: Bsmart

© 2024 AtlasPROfilax