Pokličite nas: 031 265 491

Vaše mnenje metodi in uspešnosti odprave težav

Objavljamo vaša mnenja o uspešnosti postopka in vaših opažanjih po opravljenem tretmaju.

Vabimo vse naše stranke, ki so postopek že opravile, da nam pošljejo vtise, pohvale in seveda tudi pripombe na AtlasPROfilax metodo. Mnenja in opažanja lahko pošljete na naslov juskatja@gmail.com

Hvala,
vaš AtlasPROfilax team

Mnenja in opažanja

Osebno sem šel na tretman pred 1 mesecem, ker sem se čutil blokiranega v vratu in v hrbtu. Imel se tudi vsako jutro bolečine v spodnjem delu hrbta za to sem krivil pretanko žimnico. Danes lahko obračam vrat približno za 20% več na obe strani (predvsem na desno stran) in bolečine v križu so izginile čez noč in jih ne čutim več že en mesec (žimnica pa je še vedno ista!).

Aljaž Vavpetič Counsellor in Naturopat

S prvimi nevrološkimi simptomi sem zbolela pred desetimi leti. Imela sem težave zaradi mravljinčenja po spodnjih okončinah, zato sem bila lumbalno punktirana. Po izvidu iz likvorja in magnetni resonanci sem dobila diagnozo recidivne remitentne multiple skleroze. V vseh teh letih sem imela težave pri hoji. Po vsaki daljši hoji sem za seboj začela vleči levo nogo. Če sem hotela teči sem se počutila zelo nestabilno in imela sem občutek, da bom padla. Za imunomodulatorno terapijo se še nisem odločila, čeprav naj s tem ne smem preveč odlašati. Vseeno pa sem pred sprejetjem te terapije poizkušala omiliti ali celo ozdraviti svojo bolezen na kakšen drugi način.

Ko sem izvedela za nastavitev atlasa, sem se takoj odločila, da tudi jaz preizkusim. Poseg mi je opravil g. Mario Žibret. Občutek je bil zelo čuden. Že takoj po nastavitvi sem občutila lahkotnost glave. Pred posegom sem nejasno videla, če sem se obrnila v skrajno levo. Po posegu sem se obrnila na levo in slika je bila čista. Nisem se mogla načuditi, kako je to mogoče. Drža telesa je bila pravilnejša, bolj sem vzravnana. Kar nekaj dni po nastavitvi atlasa me je bolel vrat, nato pa je bolečina popolnoma izginila. Ugotovila sem, da izžarevam energijo, bolj sem bila pozitivna. Dobila sem občutek, da je nastavitev pripomogla k mojemu boljšemu razmišljanju ter zmanjšalo mojo pozabljivost. Tako psihično kot tudi fizično se počutim močnejšo. Izgubila sem občutek nestabilnosti. Počutim se tako dobro, da od posega naprej vsak dan pretečem 2,5 km. Kar je bilo prej nemogoče, sedaj lahko.

Kakšne tri tedne po nastavitvi atlasa sem bila na kontroli pri svojem nevrologu zaradi multiple skleroze. Na moje veliko veselje, je bilo ugotovljeno, da je stanje boljše od zadnje kontrole. Nimam nobenih nevroloških simptomov, hoja je normalna, vse je v mejah normale. Ponovno bom opravila magnetno resonanco in prav zanima me, ali bo tudi na tej sliki vidno izboljšanje. Upam, da s sprostitvijo vratnih žil in živcev ob nastavitvi atlasa, omilimo ali pa celo zaustavimo razpadanje mielinske ovojnice. Vesela sem, da sem se odločila za nastavitev atlasa, saj je opaziti pozitivne vplive name kot človeka in na moje veselje negativno vpliva na bolezen. Hvala g. Žibret.

Pismo stranke M.M. in njene ugotovitve 4 tedne po nastavitvi atlasa

Za nastavitev atlasa sem se odločila čisto iz preventive- da bi se izognila težavam, ki jih ponavadi imajo starejši (bolečine v vratu, hrbtenici, s sklepi…) in nisem pričakovala nikakršnih sprememb. Vendar so se kljub temu zgodile. Opazila sem, da imam bistveno več energije, ljubljanska megla me ne moti več- prej sem pozimi pogledala skozi okno, videla sivo meglo in vsa energija je izpuhtela iz mene. To zimo sploh nisem bila prehlajena (pa sem čisto vsako zimo obvezno staknila prehlad) – kaj šele, da bi dobila “slavno” gripo. Občasni glavoboli so izginili, nisem imela več bolečega vratu ob intenzivnem učenju, izboljšala se mi je koncentracija, nimam več težav z hitrim vstajanjem in vrtoglavico, ki je sledila, pa še kaj bi se lahko našlo. Edina reakcija, ki sem jo imela so bili občutljivi zobje na vroče in hlado. Zadeva je trajala tri tedne in se pojavila dva meseca po nastavitvi. Za nekoga, ki mu ni prej nič manjkalo (vsaj tako se mi je zdelo) se je zelo veliko spremenilo. Vredno 10 minut bolečine.

Katja Jus atlasprof

Atlas sem si dala nastaviti pred 6.meseci. Imela sem bolečine v vratu, ramenih in rokah. Občasno sem imela močne glavobole. Imam pa tudi epilepsijo in napade sem imela 2-3x letno ob hudi utrujenosti. Po nastavitvi atlasa so bolečine v vratu, ramenih in rokah prenehale, glavobolov nimam več. Poravnala se mi je tudi hrbtenica. Za epilepsijo pa še ne morem za gotovo trditi, da je minila (to bom zagotovo lahko potrdila po letu dni) ,vendar počutim se odlično in imam mnogo več energije zato tudi utrujena nisem več toliko kot prej.

E.A.

Imel sem občasne bolečine v križu in kolenih, ko pa sem čutil še mravljince v prstih desne roke, mi je znanec svetoval atlas. Kljub visoki ceni sem se odločil na tretma. Mravljinci v roki so prenehali šele po drugem obisku- masaži, kar se tiče križa in kolen pa je stanje občutno boljše.

E.K., 48 let

Po naravnavni vretenca je bilo nekaj časa dobro. Zdaj pa me včasih boli v ledvenem predelu, tudi cel hrbet, včasih bolj včasih manj . Glavobolov je manj. Nekaj časa so me skominali tudi zobje, prebavo pa si urejam enako kot prej, z jogurti. Drža glave in ramen pa je bolj pokončna. Glede na defibrilotor ne čutim sprememb aritmije.

D.Ž., 49 let

Pred naravnavo atlasa sem imela neprestane bolečine v zatilju in v zgornjem in spodnjem delu hrbtenice. Težko sem obračala glavo sploh v desno stran. Tudi moj korak pri hoji ni bil pravilen saj sem neenakomerno rabila čevlje in jih zvračala.Danes bolečin v zatilju in predelu lopatic nimam več. Imam še bolečine v ledvenem in križnem delu hrbtenice , kjer sem imela operativni poseg. Tudi te bolečine so danes znosnejše in upam da se bodo še zmanjšale. Glavo lahko normalno obračam v obe strani. Drža mojega telesa je boljša (zravnana). Lažji, stabilnejši in pravilni je danes moj korak, tako moji čevlji kupljeni po naravnavi atlasa in velikokrat obuti niso zvrnjeni. Ni mi žal, da sem se odločila za naravnavo atlasa, saj je danes moje počutje dosti boljše. Vsem, ki imate težave s hrbtenico, okončinami , glavo; svetujem obisk in terapijo pri gospe Katji Jus, saj bo poskrbela tudi za vaše boljše in zdravo počutje.

D.S., 59 let

Imel sem bolečine v ledvenem predelu hrbta in vratu ter posledično tudi močne glavobole.Po zdravljenju so se bolečine močno zmanjšale ter so manj pogoste. Počutim se veliko bolje.

M.L., 36 let

Za naravnavo vretenca sem se odločila zaradi velikih bolečin v vratu in levi roki. Skoraj nisem imela nobene moči v roki in tudi mravljinčaste in otekle prste. Tudi vratu nisem mogla obrniti v levo stran. Takoj po terapiji nisem čutila še nobenega izboljšanja, potem pa sem po kakšnih 3-eh tednih kar naenkrat zavedala, da me leva roka ne boli več tako zelo in da me tudi v prstih več ne mravljinči tako močno kot prej. Ne morem reči, da se počutim 100 % ozdravljena, vendar se me je stanje kar precej popravilo.

M.M., 52 let

Rahla skolioza, slabo spanje, bolečine v hrbtu etc.

Opažam: Precej lepša drža, rame skoraj izenačene, manj bolečin v hrbtu.

T.S., 26 let

Za nastavitev atlasa sem se odločila, ker sem imela težave z refluksom. Drugače kakšnih posebnih težav nisem imela. Refluks se je izboljšal, imam pa težave, da mi zelo “škrta” v vratu, kar me zelo moti.

V.B., 33 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila ,ker sem že več let imela težave z bolečinami v križu. Hitro sem se utrudila in pri daljši hoji sem imela tudi bolečine v nogah, še zlasti v predelu kolkov in v kolenu. Takoj po nastavitvi atlasa sem imela občutek, da sem bolj vzravnana. Od avgusta do danes skoraj nisem imela bolečin v križu,lahko hodim na daljše sprehode , po tedenski telovadbi pa nisem več tako utrujena, kot sem bila pred nastavitvijo atlasa.

J.T.

Za to metodo sem se odločil zaradi kar močnih bolečin v križnem delu hrbtenice. To je verjetno posledica narave dela, ker večino časa presedim za računalnikom. Trenutno še ne čutim kakšnih vidnih izboljšanj (še vedno ne morem spati zaradi bolečin v križu), vendar pa mi je bilo rečeno, da je izboljšanje lahko vidno šele po pol oz. celo po enem letu tako da, upanje še vedno ostaja. Skratka kakšnih omembe vrednih sprememb zaradi naravnanja atlasa trenutno pri sebi še nisem opazil, seveda pa je lahko že jutri drugače ane :)

P.G., 34 let

K vam sem prišel zaradi bolečin v kolenu, kot posledice obrabe sklepa. V tem času se mi je stanje izboljšalo. Res, da sem vmes jedel tudi neke tablete za obnovo hrustanca, pa vendar vam sporočam, da sem po dveh letih in pol ta vikend prvič stal na tekaških smučeh in vsak dan pretekel 8 kilometrov. O bolečinah v kolenu pa ni bilo ne duha ne sluha. Upam, da je tudi vaša metoda pripomogla k temu.

A.Z., 39 let

Za naravnanje atlasa sem se odločila na priporočilo znanke. Že nekaj let sem imela hude težave z vratnim delom hrbtenice. Imela sem večni občutek “heksnšusa” – po domače. Enkrat nisem mogla glave obračati v levo, drugič v desno, bolečine v vratu so bile prisotne vsak dan. Bolečine so se začele širiti na ramena, roke. V nekem obdobju je bilo neznosno, saj nisem mogla več niti ležat, niti sedet. Nekajkrat sem dobila terapijo v obliki masaž, telovadbe, bazen in razgibavanje, 1-x tudi protibolečinsko infuzijo. Ko sem sedela v službi na stolu, so mi dobesedno včasih tekle solze, ker nisem mogla niti sedet več. Bolečine v rokah so bile grozljive. Ponoči včasih nisem čutila niti rok, niti nog, skoraj na dnevnem redu je bilo mravljinčenje po rokah in nogah.

Po naravnanju atlasa sem začutila spremembo takoj, na licu mesta na naravnavi. Glava je šla brez težav levo ali desno. Kot da bi mi nekdo “podmazal” vretenca. Od takrat naprej bolečin v vratu ni več, kot da sem se na novo rodila. Trudim se tudi redno telovaditi, a mi ne uspeva najbolj, saj nimam časa. Bolečin dobesedno ni več. Vsem priporočam naravnanje atlasa, meni je pomagalo 1500%. Morda mi kdo tega ne verjame, vendar tudi jaz ne bi verjela, če ne bi sam to doživela.

M.A.S., 48 let

Na ravnanje atlasa sem šel zaradi hudih bolečin v hrbtenici (spodnji del). Sedaj po ravnanju atlasa je stanje neprimerno boljše. Včasih še čutim lažje bolečine, vendar trajajo neprimerno manj časa in so manj intenzivne. Upam, da bo takšno stanje ostalo tudi v prihodnje. Zaenkrat sem torej lahko.

M.L., 36 let

Patriciji (moji hčeri op.p.) so ugotovili skoliozo že pri kakih osmih letih, pri dvanajstih jo je po smučanju bolela hrbtenica in glede na mojo izkušnjo sem ji dala naravnati atlas. Težko rečem da so opazne spremembe saj je stara šele 14 let, vsekakor pa se sama lažje stoji vzravnana, kar je bilo prej že kar težko, ni pa ntudi nobenih bolečin, Smučala pa še ni od takrat.

Sama sem naravnala atlas prvič pri Tomljenoviču, takrat ni bilo pri nas še nobenih informacij in izkušenj, tako da je bila moja odločitev težka in skeptična. Sama sem imela 30 let hude težave z hrbtenico, išijas ipd, nisem se bila sposobna več ukvarjati z športom, smučanjem, tekom, tenisom, na koncu sem komaj stala in hodila, na ravnanje sem prišla skrivinčena, zategnjena. Čeprav me je strašansko bolelo in mi je moral postopek celo ponoviti sem šla ven brez bolečin in ravna!

Naslednji dan sem bila 2 uri na fitnesu, dan kasneje na tenisu in…nič! Kot nova. Tudi išijasa ne poznam več. Se mi je pa čez nekaj mesecev atlas očitno počasi vrnil in Vi ga. Ktja ste mi ga še enkrat naravnala, od takrat je spet vse v redu. Sama se ne bi odločila za ravnanje atlasa če se ne bi prepričala, da metoda ni nevarna in ni nobene možnosti, da bi bilo kaj narobe, to se mi zdi, da je največji pomislek vseh, ki se odločajo. Še enkrat vam hvala, ga.Katja!

Rosana

Z učinkom po nastavitvi atlasa sem zelo zadovoljna. Obiskala sem vas zaradi glavobolov, vrtoglavic, bolečin v prsih, bolečin v hrbtenici in slabe prekrvavitve. Moja prekrvavitev je bila najslabša za dlesni, posledično so mi pomodrele. Po nastavitvi atlasa opažam, da mi počasi postajajo rožnate. Moja drža je mnogo boljša in lepša kot prej, glavo lahko brez težav obračam. Migrenskih glavoblov skoraj da ni več, v času od maja do oktobra sem imela le en lažji migrenski napad. Noge in roke, ki so bile prej vedno mrzle so sedaj tople in občutek je zelo prijeten. Hvala za vaš trud , priporočam ga vsakemu, ki se sooča s takimi ali podobnimi težavami.

P.M., 46 let

Imela sem bolečine v hrbtu , vratu, pred leti tudi vrtoglavice , glavobole…Takoj po terapiji sem se počutila bolje, občutila sem lahkotnost po celem telesu sploh v vratnem delu. Sedaj se še vedno počutim zelo dobro, nimam več bolečin v hrbtu tudi drža se mi je popravila. Tako, da če imate resne težave z glavoboli , bolečinam v hrbtu in vratu vam priporočam naravnavo atlasa, ker je res dobra poteza LP

T.P., 36 let

Ne opažam sprememb.

L.M., 41 let

Imela sem težave z vratom, bolečine v glavi in ramenih, slabo počutje. Od takrat nimam nobenih težav več.

B.V., 43 let

Za tretma sem se odločil zaradi visokega pritiska. Tega sicer nisem odpravil, nimam pa več bolečin v ramenskem loku. Težave s križom so kar nekam zginile.

A.O., 46 let

Zelo zadovoljna…nimam več migren in problemov z zobmi, te težave so me pestile … cca 20 let…iskrena hvala…..želim Vam še veliko zadovoljnih strank.

A.J., 52 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila zaradi hudih in pogostih glavobolov,od naravnave dalje glavobolov skoraj ni več,oziroma so zelo redki in blagi in pomaga že tableta Lekadola. Tudi bolečine v vratu in lopatici so zelo redke.

M.B., 43 let

Za tretma sem se odločil zaradi visokega pritiska. Tega sicer nisem odpravil, nimam pa več bolečin v ramenskem loku. Težave s križom so kar nekam izginile.

A.O., 47 let

Zelo zadovoljna … nimam več migren in problemov z zobmi, te težave so me pestile … cca 20 let … iskrena hvala … želim Vam še veliko zadovoljnih strank.

A.J., 53 let

Za naravnavo atlasa sem se odločil, ker sem imel težavo pri gledanju nazaj, v eno stran sem glavo bistveno manj obrnil. Po naravnavi je gibljivost glave bistveno boljša.

I.N., 64 let

Pred posegom sem imel velike bolečine v ledvenem delu hrbtenice, sploh zjutraj dokler se nisem razmigal, zato sem se za ta poseg tudi odločil. Po posegu je z jutranjimi bolečinami v križu veliko bolje, opažam pa tudi da so mi izginili občasni migrenski glavoboli, počutje po posegu je bilo veliko bolj pozitivno in mislim da je še vedno.

T.P., 35 let

Simptomi: bolečine v mišicah na nogah, bolečine v križu, pritisk v glavi, nespečnost, hladne roke, anksioznost.

Stanje po naravnavi atlasa: Od naštetih simptomov se je popravila nespečnost. Vsi ostali simptomi so ostali na enaki ravni.

M.Ž., 32 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila, ker me je zelo bolel križ. Bolečine so prenehale takoj. Pojavijo se izjemno redko in še to zaradi težkega fizičnega dela. Če v času takšnega dela nadenem kozmodisk, pa se bolečine sploh ne pojavijo. Moram reči, da sem izjemno zadovoljna in nisem pričakovala, da je takšen učinek sploh možen.

A.M., 57 let

Za naravnavo vretenca sem se odločil zaradi občasnih velikih bolečin v ledvenem delu hrbtenice (vedel sem da je za to malo upanja) in pa predvsem zaradi občasnih bolečin v prsnem in vratnem delu hrbtenice, obeh ram in kolen.

Po terapiji sem se počutil bolje, vsaj kar se tiče zgornjega dela hrbtenice, vendar pa je to po kakšnih dveh mesecih minilo in pojavilo se je zopet staro stanje, ko imam občasne bolečine, tako kot pred naravnanjem, Ledveni del je isti, morda mi malo pomaga kosmodisk.

Bojim se, da mi terapija ni pomagala in se sprašujem, če je atlas sploh na pravem mestu. Naravnanje sem svetoval tudi prijatelju, ki tudi ni nič boljši. Žal. Upal sem na kaj več …

K.S., 41 let

Zdaj sam drugič noseča in pričakujemo otroka maja, tako da bomo videli ali se bodo bolečine v križu spet pojavile.Za enkrat nimam nekih hudih bolečin v križu zaradi nosečnosti, tudi v prvi nosečnosti jih nisem imela, ampak po porodu. Tako da počakajmo pa bomo videli kakšno bo počutje še po porodu.

A.H., 35 let

Več kot 20 let sem imela težave v lumbalnem delu hrbtnice. Popila sem nešteto tablet, prejela veliko injekcij, dve blokadi, akupunktura, masaže in razne kreme. Vse to je pomagalo samo za kratek čas.

Tudi po nameščanju atlasa, mi ni bilo dobro takoj, ampak zdaj, po šestih mesecih, se počutim zdravo. Gibljivost hrbtenice se je izboljšala, ni več bolečin pri vstajanju iz postelje, počutim se ozdravljeno. Metodo atlasprofilax, vsak dan, priporočam svojim znancem in sodelavcem. Zahvaljujem se gospe Katji Jus za uspešno nameščen atlas.

K.L., 50 let

Res je že dolgo minilo odkar sem bila pri vas na poravnavi atlasa. Rada bi vam povedala, da sem se v začetnem obdobju počutila izvrstno, nisem čutila bolečin in prav tako je bila moja drža opazno boljša. Moram pa povedat, da začutim poslabšanje stanja, na katero je po vsej verjetnosti vplival tudi moj način življenja oz. obdobje v katerem nisem posvečala pozornosti dobri drži in vsemu kar je povezano s hrbtenico.

Po enem letu lahko rečem, da spet občutim mravljince v prstih, je pa mogoče posledica tega tudi dejstvo da bojujem za sklerozo multiplo in imam poškodovan živec desne noge, zatorej obstaja možnost, da je tudi tole povzročilo poslabšanje. Se pa redno ukvarjam oz. obiskujem pilates, kateri mi pri drži veliko pomaga. glede na to, da sem čutila izboljšanje po prvih dveh obiskih pri vas, se odločam, da se bom v kratkem spet oglasila.

J.Š., 56 let

Pred naravnavo atlasa sem imela težave z bolečinami v zgornjem delu hrbta, ki so trajale nepretrgoma tudi nekaj mesecev in tudi z masažami niso prenehale. Imela sem tudi težave s spancem.

Sedaj spim veliko bolj trdno, z manj prebujanja. Z bolečinami na hrbtu sploh nimam več težav. Tudi če pride kakšen dan, ko me zaradi sedečega dela boli hrbet, traja samo nekaj ur in ko se naspim, naslednji dan nimam več nobenih bolečin. Opažam tudi, da sem bolj brezskrbna, nasmejana in optimistična. Naravnava atlasa je v zdravje vložen denar in bi jo priporočila prav vsakemu.

M.M., 30 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila zaradi glavobolov in bolečin v vratnem predelu hrbtenice. Po naravnavi atlasa glavobolov skorajda nimam več, počutim se dobro.

I.K., 46 let

Na nastavitev atlasa sem sla zaradi težav s šumenjem v ušesih in slabšim sluhom. Po nastavitvi atlasa nisem opazila večje spremembe, kar se tiče sluha in šumenja, mogoče je šumenje malo manjše, oz se frekvenca vsake toliko spreminja, vendar dvomim da ima to opraviti z nastavitvijo atlasa.

V.P., 29 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila zaradi hudih in pogostih glavobolov,od naravnave dalje glavobolov skoraj ni več,oziroma so zelo redki in blagi in pomaga že tableta Lekadola. Tudi bolečine v vratu in lopatici so zelo redke.

M.B., 43 let

Izboljšan položaj in drža hrbtenice, sproščenost ramen. Za bolezenske znake artritičnih stanj pa težko ocenim ali je bolje tudi zaradi tega, ker sem zelo spremenil prehrano in življenje :)

D.R., 38 let

Sedaj je minilo leto in pol od uravnave atlasa. Spim brez bolečin, hrbtenica je nemoteno gibljiva, zopet se normalno ukvarjam s športom.

Če sedem na pručko, vstanem brez problemov, pred tem sem rabila minuto da sem se iz takega položaja sploh zravnala. Skratka če sem prej preživela 4 dni na leto brez bolečin, sedaj preživim 4 dni v letu z bolečinami, ki pa niso niti pol tako intenzivne kot prej in so večinoma posledica slabe vzmetnice na dopustu :-)

M.M., 49 let

Opis: težave s hrbtenico – bolečine v križu, občasni simptomi vnetja išijasa, otrdelost vratu, pogosti glavoboli, težave v kolku, zaradi krajše noge.

večina težav je po namestitvi atlasa izginila ali se izboljšala do te mere, da jih več ne omenjam. tudi moj maser je “zapogrešal” nepravilnost ukrivljenosti hrbtenice. prej redne masaže so zdaj le občasne. moja izkušnja je navdušujoča, nadvse priporočam vsem, ki imajo podobne težave.

po moji izkušnji si je vsa družina namestila atlas, tudi 14letna hči in vsi smo zadovoljni z rezultati. menim, da bi namestitev atlasa morala kriti zdravstvena zavarovalnica.

M.A.V., 48 let

Za metodo naravnava atlasa sem se odločila zaradi hudih 1,5 leta trajajočih bolečin v ledvenem delu. Po naravnanju atlasa se je stanje postopoma izboljševalo. Zdaj živim praktično brez bolečin.

P.K.P., 36 let

Pozdravljeni! Prijavil sem se zaradi bolečin v vratu in pogostih glavobolov. Po končani vaši terapiji in masaži sem se počutil zelo dobro, spremembe so pozitivne. Moram priznati da bolečin v vratu nimam več, tako kot glavobolov. Ni mi žal in vesel sem, da sem vas obiskal.

B.K., 33 let

Razlog, da sem obiskal vašo terapijo so bile bolečine v križu in občasno tudi v predelu vratu. Bolečine sicer niso v celoti izginile, vendar jih je občutno manj. Izboljšanje počutja in zmanjšanje težav lahko pripišem vaši terapiji in morda tudi ostalim terapijam, ki sem jih izvajal v tem času vsporedno. Tu predvsem mislim na redno telesno vadbo, s tem pa jačanje trebušnih in hrbtnih mišic.

B.M., 41 let

Kaj naj rečem? Nič presenetljivega, nič spremenjenega…,

– bolečina topa,
– vrat okorel,
– Mravljinci (kot proti bolečinska stimulacija) v levi rami, ki izvirajo iz zadnjega dela vratu nič manj intenzivni. Za nekaj časa izginejo, pa se spet vrnejo. Intenziteta vedno ista.

Glavobolov, hvala bogu, ni več. Je pa res, da sem s težo še vedno na isti maxvagi 100 kg pri 173 cm in sladkorni bolezni.

Tako da …

K.K.P, 54 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila zaradi močnih in pogostih glavobolov, pri katerih se je bolečina iz glave raztezala preko vratu v ramena. Žal je izvor mojega glavobola drugje in poravnava ni prinesla želenih rezultatov. Se je pa postopoma umirila bolečina v vratu in ramenih, kar je tudi dobro. Vsako zmanjšanje ali eliminiranje bolečine je razveseljivo, olajšanje prinese s seboj večjo kvaliteto bivanja.

J.K., 50 let

Od poroda dalje so me pestile težave s hrbtenico, predvsem v križnem in vratnem predelu. Ortoped je ugotovil prirojene in pridobljene spremembe na hrbtenici. Bistvo je bilo, da nekaj mesecev pred uravnavo zaradi bolečin skoraj nisem več spala, ponoči se nisem mogla niti obrniti v postelji. Seveda so bile bolečine prisotne tudi preko dneva, prav tako so me težave s hrbtenico ovirale pri športni aktivnosti.

Sedaj je minilo leto in pol od uravnave atlasa. Spim brez bolečin, hrbtenica je nemoteno gibljiva, zopet se normalno ukvarjam s športom. Če sedem na pručko, vstanem brez problemov, pred tem sem rabila minuto da sem se iz takega položaja sploh zravnala. . Skratka če sem prej preživela 4 dni na leto brez bolečin, sedaj preživim 4 dni v letu z bolečinami, ki pa niso niti pol tako intenzivne kot prej in so večinoma posledica slabe vzmetnice na dopustu :-)

M.M., 49 let

Za naravnavo atlasa sem se odločila na priporočilo sodelavke,ki je bila zelo navdušena nad učinki naravnave. Moje težave so bile migrene. Pojavljale so se ob fizičnih naporih. pri daljših obremenitvah oči, pri gledanju navzgor (televizor, računalnik, višje police v trgovini).

Po naravnavi so se približno en mesec pojavljale reakcije v obliki mravlinjčenja. Sedaj so migrene izginile. Lahko gledam tv, tudi z računalnikom se lažje gledava. V trgovini sedaj brez problemov gledam tudi višje police, pa tudi v hribe spet lahko hodim,saj mi napor ne sproži več migrene. Sodelavke pravijo da sem sedaj bolj živahna, pa tudi sama opažam da imam več energije.

Meni se je po naravnavi atlasa zdravje bistveno izboljšalo, zato priporočam vsem z podobnimi težavami da to preizkusijo.

M.N., 47 let

Opis: težave z hrbtenico, bolečina v spodnjem delu in v prsnem delu hrbtenice tre občasne težave z išijasom. Slaba cirkulacija v vratnem delu hrbtenice - neki mravljinci po glavi.

Spremembe: nimam več mravljincev po glavi, ibljivost vratne hrbtenice se je bistveno poboljšala. Bolečine v spodnjem delu hrbtenice so veliko bolj poredke ter milejše. Najboljši občutek je,da mi razbremenjen zgornji dl hrbta in ramenski del.

S.J., 64 let

Za terapijo sem se odločila zaradi večletnih težav z hrbtom. Težava se je stopnjevala do tega, da sem se komaj vstala iz postelje. Mesec dni pred terapijo sem celo nosila opornico, da sem se sploh lahko udeležila predavanj na faksu, saj je tudi sedenje bilo neprijetno. Nisem se mogla niti pripognit, kaj šele kaj pobrat z tal, sploh če je bilo kaj težjega.

Pred terapijo sem bila sicer malo skeptična, saj se mi je zdelo nemogoče da bi ena taka težava izginila z enim posegom in brez nadaljnih terapij, ampak zaradi bolečin in nesposobnosti opravljati vsakodnevna opravila bi takrat sprobala čisto vse. Že po prvi minuti po opravljenem posegu je napetost v hrbtu popustila. Pred tem sem vedno imela vsaj 3 vzglavnike, da sem lažje spala, takrat pa sem že prvo noč spala samo na enem oziroma še tistega enega skoraj ne bi rabla. Spanje se je drastično izboljšalo, bolečin ni bilo več. V bistvu je bilo tak, kot da me hrbet sploh ne bi nikoli bolel.

Sama sem bila prav prijetno presenečena, saj tega resnični nisem pričakovala, sploh pa ne da se bo stanje popravilo takoj po posegu. Danes sploh več ne vem kaj je bolečina v hrbtu, spet se ukvarjam z športom, jogo, brez problema dvigujem težke stvari in tudi drža telesa se je popravila. V glavnem sem zelo zadovoljna in tudi počutje se je izboljšalo.

A.D., 24 let

Težave z vratobolom, desna stran, od lopatice do sredine glave. Verjetno posledica prometne nesreče pred 12 leti, ki sprva niso bile moteče, nato pa vse bolj intenzivno in bolj pogosto. Rentgen je pokazal obrabo 2. vretenca, zdravniki so rekli, naj se s tem sprijaznim, fizioterapija (samoplačnik) ni pomagala. Tableti za lajšanje bolečin so brez učinka.

Po prvi atlas terapiji so vratoboli popolnima prenehali. Ostal je le občutek rahle napetosti v lopatici, ki pa ni moteč. Nisem mogel verjet, da je to možno. Zakaj mi zdravniki tega niso prej svetovali? Jezen sem le nase, da že prej nisem obiskal atlas profi. LP

R.S., 41 let

Po naravnavi vretenca so se glavoboli bistveno zmanjšali (manj so intenzivni in tudi manj pogosti),vrat je manj boleč, pri rokah pa je najmanj sprememb(še vedno mi ponoči spijo in čez dan,ko jih imam v določenem prisiljenem položaju se pojavijo mravljinci).

Z vašo storitvijo sem zadovoljna in se tudi zavedam,da ne mora rešiti vseh težav,ker si določene stvari nakopljemo tudi z načinom razmišljanja in delovanja,zato si pomagam še z drugimi alternativnimi oblikami zdravljenja.

Hvala za vaše delo in podporo,trdno sem prepričana,da je bila odločitev za vašo metodo tisti prvi odrivni skok,da naredim nekaj za svoje zdravje.

I.P., 42 let

Po prvem obisku se mi je izboljšal krvni tlak,katerega imam konstantno nizkega. Tudi z držo imam vedno manj težav po vsaki masaži. Seveda se pozna tudi pri menstruaciji,saj nimam več toliko boleče kot sem jo imela. Zaradi nošenja težkih stvari se še vedno rada naročim na masažo in na ravnanje vretenca,saj potem lažje delam in se počutim kot prerojena.

Š.N., 24 let

Imela sem težave z vratom, bolečine v glavi in ramenih, slabo počutje. Od takrat nimam nobenih težav več.

B.V., 43 let

Za tretma sem se odločil zaradi visokega pritiska. Tega sicer nisem odpravil, nimam pa več bolečin v ramenskem loku. Težave s križom so kar nekam zginile.

A.O., 46 let

Zelo zadovoljna...nimam več migren in problemov z zobmi, te težave so me pestile ... cca 20 let...iskrena hvala.....želim Vam še veliko zadovoljnih strank..

A.J., 52 let

Pri vas sem se oglasila,ker sem imela več kot 30 let težave z vratnimi vretenci, skrižem, lahko rečem, da ni bilo dneva da me ni kaj bolelo.

Zadnjih nekaj let pa sem imela hude bolečine v predelu križa. Ker mi ni nobena terapija pomagala, sem se po priporočilu kolegice odločila za vaše zdravljenje. Ni mi žal, zelo sem zadovoljna. Vratna vretenca so popolnoma vredu, tudi oteklina , ki je bila prisotna je izginila, Križ me ne boli. Letos sem obdelala dvakrat večji vrt brez problemov.Sedaj po tolikem času so se mi malo povrnile bolečine v ramenih, ampak mislim, da ne bo hujšega. Pa še nekaj se mi je popravilo. Moram iti k okulistu, ker so mi sedaj očala, ki jih uporabljam za daljavo premočna, v daljavo vidim veliko boljše.

Res sem zadovoljna in to vsakomur priporočam, ker mislim, da nekaj vsakemu pomaga. Želim vam še veliko takih uspehov, kot je bil pri meni.

Majda Lušin, 60 let

Izvedba: Bsmart

© 2024 AtlasPROfilax